majoituskohteet
majoituskohteetm
Järjestä
  • Listing ID
  • Built up Area
  • Hinta alkaen
  • Kuvat
  • Lisää päivämäärä
  • Esittelyssä

Omakotitalo (110 m², 2-6 hlöä), Hanhitie, Pyhäjoki

Pyhäjoki 86100

6Makuuhuone(et)
3Picture(s)
0Sqft
Kodikas omakotitalo tilavalla pihalla. Asunnossa on 3 mh, keittiö, olohuone, oleskelutila, wc/pesuhuone, sauna ja erillinen wc. Täysin varusteltu asunto, josta Raaheen matkaa 28 km ja Hanhikiventien risteykseen 6,5 km. Tämä omakotitalo on noin puolentoista kilometrin päässä Pyhäjoen keskustan palveluista. Tervetuloa omaan rauhaan.
 

Kerrostaloneliö (94 m², 3-6 hlöä), Mäntynäädänkatu 4, Kokkola

Kokkola 67800

6Makuuhuone(et)
3Picture(s)
3 mh, oh, k, suihku/wc, erillinen wc, 2 vh, lasitettu parveke. Asunnolle kuuluu autopistokepaikka. Väljää asumismukavuutta ja omaa rauhaa kolmannen kerroksen viihtyisässä neliössä, josta löytyy kaikki tarvittava kodikkaaseen asumiseen. Kokkolan teollisuusalue parin kilometrin päässä ja nurkan takana Koivuhaan palvelukeskus.
 

Kerrostalokolmio (67,5 m², 2-4 hlöä) Niskantie, Pyhäjoki

Pyhäjoki 86100

4Makuuhuone(et)
8Picture(s)
Upouusi kerrostalokolmio valoisaa asuntoa ja omaa tilaa arvostavalle. Asunnossa kaksi makuuhuonetta, iso tupakeittiö, ph/wc+sauna ja erillinen wc. Asunnossa lasitettu parveke ja autolle katospaikka. Täällä mieli lepää.
 

Kerrostalokaksio (60 m², 1-4 hlöä) Vanhatie, Pyhäjoki

Pyhäjoki 86100

3Makuuhuone(et)
5Picture(s)
Iso, saunallinen kerrostalokaksio Pyhäjoen keskustassa. Toisen kerroksen asunto, jossa keittiö, tilava makuuhuone, suihku+sauna, erillinen wc, olohuone ja iso lasitettu parveke. Asunnolle kuuluu autopaikka.
 

Kerrostalokolmio (78 m², 2-5 hlöä), Mäyränkatu 3, Kokkola

Kokkola

5Makuuhuone(et)
6Picture(s)
Tilava ja viihtyisä kahden makuuhuoneen ( 2mh, oh, k, suihku+wc, vh) huoneisto kolmannessa kerroksessa rauhallisessa taloyhtiössä. Lasitettu parveke, asunnolle kuuluu autopaikka. Myös tästä asunnosta lyhyt matka Kokkolan suurteollisuusalueelle sekä eri projekteihin alueella.
 

Kerrostaloneliö (94 m², 3-6 hlöä), Punaketunkatu 4, Kokkola

Kokkola

6Makuuhuone(et)
2Picture(s)
3 mh, oh, k, suihku/wc, eriliinen wc, 2 vh. Ylimmän (3. krs) kerroksen tykätty, tilava asunto,. Asunnossa lasitettu parveke ja asunnolle kuuluu pistokepaikka autolle. Tässä huoneistossa hyvin tilaa isommallekin työporukalle (6-7 hlöä).
 

Rivitalokaksio (60m², 1-3 hlöä) Vainiontie, Pyhäjoki

Pyhäjoki

3Makuuhuone(et)
4Picture(s)
1 mh, oh, k, ph/wc, sauna, vh ja ulkovarasto. Tilava kaksio autokatospaikalla keskustan palvelujen lähellä. Asunto on uusittu sisältä kauttaaltaan v. 2018, tässä asunnossa kelpaa asua.
 

Paritalokaksio (50 m², 1-3 hlöä) Pistotie, Pyhäjoki

Pyhäjoki

3Makuuhuone(et)
5Picture(s)
50Sqft
1 mh, oh, keittonurkkaus, ph/wc ja sauna. Kaunis saunallinen kaksio erinomaisella sijainnilla Pyhäjoella. Keittiöstä käynti takaterassille. Tämä kalustettu asunto soveltuu hyvin1-2 henkilölle, olohuoneessa vuodesohva kolmannellekin. Asuntoon kuuluu autopistokepaikka, mahdollisuus autokatospaikkaan.
 

Kerrostaloneliö (94 m², 2-6 hlöä) Punaketunkatu, Kokkola

Kokkola

6Makuuhuone(et)
6Picture(s)
3 mh, oh, k, suihku/wc, erillinen wc, 2 vh. Toisen kerroksen siisti neliö isoilla huoneilla isommallekin porukalle.
 

Luhtitalokolmio (69 m², 2-4 hlöä) Lasimestarintie, Kokkola

Kokkola

4Makuuhuone(et)
6Picture(s)
2 mh, oh, k, sauna ja terassi. Rauhaisalla alueella tilava ja viihtyisä kolmio. Asunnon sijainti on hyvä vaikkapa Kokkolan satamaa ajatellen. Asuntoon kuuluu autokatospaikka ja ulkovarasto, lähistöllä hyvät ulkoilumahdollisuudet.
 

Pienkerrostalokaksio (53 m², 1-4 hlöä) Arkkukarintie, Raahe

Raahe

4Makuuhuone(et)
3Picture(s)
53
2 mh, k, wc/suihku, kellarikerroksessa saunatilat ja pyykinpesukoneet. Tämä yläkerran toinen kaksio on tilava ja kodikas ja soveltuu esim. 4 henkilön työporukalle. Molemmissa makuuhuoneissa oma tv ja aulassa hyvin tilaa mm. työvaatteiden säilyttämiseen. Arkkukarin pienkerrostalo on uniikki ja tykätty vaihtoehto majoitukseen projektien ajalle. Piha-alue tilava ja käytännöllinen.
 

Pienkerrostalokaksio (52 m², 1-4 hlöä) Arkkukarintie, Raahe

Raahe

4Makuuhuone(et)
6Picture(s)
52
2 mh, k, wc/suihku, kellarikerroksessa saunatilat ja pyykinpesukoneet. Tämä yläkerran kaksio on tilava ja kodikas ja soveltuu esim. 4 henkilön työporukalle., molemmissa makuuhuoneissa oma tv. Arkkukarin pienkerrostalo on uniikki ja tykätty vaihtoehto majoitukseen projektien ajalle. Piha-alue tilava ja käytännöllinen.
 
41 Kohdetta löytyiPer Sivu